Pollastre adobat amb pebrots

Avui em ve de gust parlar d’un plat molt senzill i gustós que vaig elaborar fa uns dies. La veritat és que una bona part del seu mèrit és del pollastraire que em va vendre els trossos de pollastre ja adobats, del qual haig de descobrir la fòrmula de la seva recepta. Vaig intentar que em digués quins ingredients contenia l’adob, però no vaig aconseguir més resposta que la de “és una barreja d’espècies”.

pollastre adobat amb pebrots (Polaroid)

La barreja d’espècies, en definitiva, va donar un to exòtic al plat, en el que predominava el gust d’alguna mena de pebrot vermell picant, que evocava plats de carns abobades de la cuina del Magrib. Tenint en compte l’èxit de l’experiència, m’aplicaré en la recerca dels possibles ingredients de la “fórmula secreta” del meu pollastraire. I si en sabeu més que jo sobre aquesta matèria, us animo a que ens digueu quins ingredients creieu que pot tenir aquest adob, a partir del que es veu a la fotografia (llàstima que els ordinadors no ens permetin transmetre gustos i aromes a distància….encara).

Ingredients per a 3 persones:

600 gr. de pollastre adobat (a partir de trossos del pit)
2 pebrots mitjans (un de verd i un de vermell)
5 cullerades d’oli d’oliva
una mica de sal

Recepta:

Rentar els pebrots i tallar-los a trossos (en aquest cas a mi m’agradat fer-los en forma de rombes d’uns 2 cm). Coure’ls en una paella amb 2 cullerades d’oli, a foc baix, durant una mitja hora, afegint-hi una mica de sal al començament de la cocció i remenant de tant en tant. Passat aquest temps, retirar els pebrots del foc i reservar. En la mateixa paella afegir 3 cullerades més d’oli i coure el pollastre adobat durant uns minuts, remenant sovint fins aconseguir que tots els trossos de pollastre quedin ben cuits. Afegir els pebrots cuits abans, deixar escalfar un parell de minuts més i servir.

Fotografia:

Aquesta vegada l’he posada en format Polaroid, el qual m’agrada particularment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s