De vegades no cal complicar-se gaire la vida a la cuina per trobar plats saborosos i fàcils de fer. És el cas d’aquesta senzilla amanida de tomàquet amb alvocat que avui us proposo. No tan sols és un plat vistós que entra per la vista, sinó que també sorprèn per la combinació de gustos dels dos ingredients principals.
Però, com acostuma a passar amb els plats que no necessiten gaire elaboració, la qualitat i la frescor dels ingredients són els que marquen la diferència entre un plat excel·lent i un altre de mediocre. En el plat que es veu a la fotografia vaig tenir la gran sort de comptar amb uns tomàquets acabats de collir i d’uns alvocats en el seu punt just de maduració. Tota una delícia per al paladar!
Ingredients per a 3-4 persones:
2-3 tomàquets grossos
2 alvocats madurs
Unes fulles d’alfàbrega fresca
Un polsim d’orenga
Oli d’oliva i sal
Recepta:
És mot senzilla: Rentem bé els tomàquets i els tallem a trossos. Pelem els alvocats i els tallem a octaus. Col·loquem els tomàquets i els alvocats en una safata. Hi afegim unes fulles d’alfàbrega trossejades, sal i un polsim d’orenga. Ho amanim tot plegat amb un generós raig d’un bon oli d’oliva. L’amanida ja estarà llesta per portar a taula. Bon profit!!
Sí, una delícia per al paladar i per a la salut! Que un plat sigui senzill i nutritiu és el que busco en la cuina quotidiana i és, en realitat, molt fàcil: fent servir els aliments en el seu estat natural i conèixer què ens aporten. Per mi, l’alvocat és un exquisit superaliment! Versàtil, saborosíssim i súper nutritiu.
I és que l’alvocat és un autèntic exquisit superaliment! Tan versàtil, tan saborós i tan nutritiu. http://vida-de-sabor-autentic.blogspot.com.es/2013/10/alvocat-exquisit-superaliment.html
Gràcies, Estela, pel teu comentari amable i enriquidor. Salut!!
Reblogged this on Celler-Adocse.