Em dic Francesc, àlies Homo culinarius. Sóc un aficionat a la cuina que m’he introduït recentment en aquest món. Visc a Barcelona amb la meva família. Professionalment em dedico al món de l’enginyeria.
“Viu i deixa viure” i “Tracta als altres com voldries que et tractessin a tu” són dues màximes que orienten la meva conducta. Crec en “l’efecte papallona”a escala local i per això penso que els petits detalls són importants i tenen conseqüències.
Tinc moltes ganes d’aprendre coses noves sobre receptes, tècniques i maneres de cuinar. D’una banda per a satisfer la necessitat bàsica d’alimentar-nos que tots tenim, i d’una altra per gaudir amb l’elaboració i el consum dels àpats que preparo a casa, per a mi, la meva família i els nostres convidats.
Penso que les receptes només donen una petita descripció dels molts coneixements i saber fer que calen a la cuina, que només l’experiència amb els fogons i moltes “hores de vol” poden aportar. Per aquest motiu m’agradarà compartir la meva afició i les meves petites “troballes” gastronòmiques amb tothom a qui li puguin interessar. I alhora aprendre dels qui ja són experts i porten més camí recorregut que jo en aquest camp.
La cuina proporciona grans satisfaccions a canvi d’una dedicació relativament petita. En aquest sentit penso que és una activitat molt agraïda. Espero que vosaltres penseu el mateix i trobeu interessants les elaboracions culinàries que us ofereixo en aquest bloc. Que gaudiu d’elles.